Book me

Vanaf heden kun je mij boeken! Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Make up
Wil je een mooie naturel makeup look, een avond glam look of wil je net even iets extra’s voor welke gelegenheid dan ook?
Vanaf nu kun je mij boeken om je make up te doen. Van tevoren zullen wij samen bespreken wat je precies wilt. Ook kun je eventueel foto’s insturen van looks die je mooi vind. Op basis daarvan zal ik een look bij je creëren zodat jij het stralende middelpunt bent op je event!

Locatie: Breda

Workshop
Wil je zelf leren hoe je het beste makeup kunt aanbrengen op jouw gezicht? Samen kijken we naar de vorm van je gezicht, de vorm van je ogen en je huidskleur. Op basis daarvan en de look die jij graag onder de knie wilt krijgen gaan we samen aan de slag! Ik geef je de instructies en doe het stap voor stap eerst bij je voor. Hierna ga je het zelf proberen totdat we tot een volledige look zijn gekomen.

De workshop is een-op-een en ik heb daarom exclusief de tijd voor jou en je look! Daarnaast zul je gebruik maken van mijn producten en kwasten. Ik werk met hoogstaande producten van o.a. Zoeva, Morphe, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills en Mac Cosmetics. Je hoeft zelf helemaal niets mee te nemen dan je goede humeur!

Locatie: Breda

Photoshoot
Bovenstaande paketten zijn uit te breiden met een ‘photoshoot’! Wil je graag een aantal mooie foto’s van jezelf hebben? Na het aanbrengen van makeup plannen we ook tijd in om een aantal goede shots te maken van jouw look. Deze foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor social media.

Ik maak gebruik van professionele studiobelichting zoals een ringlamp en/of softboxen. De foto’s maak ik met mijn kindje 😉 de Sony a5100. Een geweldige camera die enorm populair is onder bloggers en vloggers.

We maken een aantal shots en daarvan kun jij ter plekke vijf favorieten uitkiezen. Deze foto’s zal ik bewerken en per mail naar je toesturen.

Locatie: Breda

!Klik hier voor de prijzen!